Vi tror på, at vores success som mennesker og virksomhed afhænger af, at vi løfter og trives i flok.

Arbejdspladsen hvor du gør en forskel – Job i festlig branche

Hos Bedst Til Fest bestræber vi os på, at levere branchens bedste kundeservice. Dette kræver ikke blot, at vores medarbejdere kender til god service og kan yde den. Det betyder også, at vores medarbejdere trives på arbejdspladsen og dermed får lyst til, at yde den ekstra service over for vores kunder.

Vi bestræber os derfor på, at skabe rammerne for en arbejdsplads med god energi og hvor der er højt til loftet. Man er som medarbejder tæt på beslutningsprocessen og har derfor stor indflydelse på den daglige gang i virksomheden – både socialt og fagligt.

Vores arbejdsplads er præget af medarbejdere med høj anciennitet, unge som gamle. Vi er overbeviste om, at dette skyldes vores evne til at inddrage vores medarbejdere i de daglige beslutninger, så vi alle får indflydelse på den arbejdsplads vi sammen er en del af. Vi går op i, at hjælpe hinanden på tværs af ansvarsområder, så hverdagen glider og alle kan følge med.

Ledige stillinger

Chauffør (deltid/fuldtid)

Vi søger i øjeblikket deltids- eller fuldtidschauffører til en spændende og varierende arbejdsdag. Jobbet passer perfekt til dig, som er studerende og gerne vil have et fleksibelt studiejob, eller til dig, som mangler noget at lave i sabbatåret

Læs mere om stillingen
billede

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere til vores virksomhed. Du er derfor meget velkommen til at sende en motiveret ansøgning og dit CV. Her kan du skrive lidt om dig selv, hvorfor du mener du passer ind i lige præcis vores virksomhed og hvad du kan bidrage med.

Send din ansøgning på: info@bedsttilfest.dk

Hvis du har nogle spørgsmål til ledige stillinger eller bare virksomheden generelt, så er du velkommen til at ringe på: 39681868

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂