Om os

Bedst til fest lægger vægt på, at vores kunder får den bedste oplevelse i selskab med os. Dette er grundlaget for vores eksistens og størrelse i dag. Vi lægger vægt på at rådgivning, knowhow, udvalg og alle processer lever op til de standarder, som man kan forvente sig af en moderne virksomhed.

Lej alt et sted: Når du vælger Bedst til fest som samarbejdspartner, behøver du ikke at holde rede på et hav af forskellige leverandører. Vort store udvalg kombineret med mange års erfaring, sørger for at du kan føle dig 100 % tryg, når dit arrangement skal løbe af stablen.Vi tilbyder alt fra teltudlejning, udlejning af borde, udlejning af stole til isterninger.

Kundeservice: Vi har fuldtids-bemanding på vort kontor med dygtige konsulenter, der kan kontaktes på mail eller telefon. Vi har egen kørselsafdeling, så vi altid er parat til at hjælpe dig.

Kapacitet: Fra 2 til 1000, vi har fidusen. Ingen opgaver er for store og ingen er for små. Gennem de sidste 20 år har mere end 700.000 mennesker stiftet bekendtskab med vores koncept.

Målsætning: Vi har som dedikeret mål at hjælpe vores kunder med at omsætte fantasi til virkelighed, når du som privat eller virksomhed skal afholde fester eller events.

Succeskriterium: Høj kundetilfredshed